Share on Social Media

Ida

Prize(s) Honorable Mentions
Company Auma Estudio
Lead Designers Marina Lodi and Nina Morelli
Architecture Company Renata Gaia Arquitetura
Interior Design Company Renata Gaia Arquitetura
Client Ida
Photo Credits Felco
Completion Date 2020
Project Location São Paulo, Brazil
Project Link View
Entry Description
In order to reflect the lightness and innovation of the brand IDA, its first store, located inside a shopping mall, received as its main lighting fixture a luminous ceiling that aims to bring qualities of natural light to the space.

In addition to the use of accent lighting the perimeter of the store was marked with lighting coves that by creating a subtle wash on the walls also gave volume to the products.

Inside the changing rooms, the use of a luminous ceiling brought a feeling of spaciousness to the more inclosed areas of the store.