THE LIT DESIGN AWARDS 2022 IS OPEN!
Share on Social Media

TREASURE MANSION CLUB HOUSE

Prize(s) Honorable Mentions in Interior Architectural Illumination
Company Kris Lin International Design
Lead Designers Kris Lin
Completion Date 2019.1
Project Location Qingdao,China
Project Link View
Entry Description
The project is the clubhouse of residence community. There are 2 floors including function areas such as cafeteria, tea house, reading room, library, yoga, gym, swimming pool, children’s learning area.

Lines of Light
The whole clubhouse is a lowering space and we try to design a flexible space with lines of light. First, curving light lines are formed, then combines these lines into a luminous elevation. Put the ceiling and wall together to form a complete space of light.

We use 3D modelling to research on the size, dimension and height of light lines as well as ergonomics. Economical materials like lamp film and LED light are used in design of the space to create a unique space with flow lines.

The luminous lines are put together to form a luminous wall and enclosed into a space. We also consider controlling the cost and use economical material to realize this creative and unique space design.